Poštovani korisnici,

Vašu parkirališnu kartu moći ćete kupiti od utorka 3. lipnja 2014. godine na šalteru gradskog parkinga, u prizemlju Metković razvoja. Nalazimo se na adresi Kralja Zvonimira 22 u Metkoviću (između zgrada EurohercaZgrade političkih stranaka). Sama naplata parkiranja započinje tjedan dana iza toga, 10. lipnja 2014.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji također možete dobiti na samoj lokaciji, a sam proces izdavanja je kratak – sastoji se od popunjavanja obrasca za kupnju povlaštene karte (dostupan za preuzimanje na šalteru) sa svim pripadajućim podacima koji prilažete na šalteru za prodaju karata, nakon čega se provjeravaju dokumenti nužni za ostvarivanje prava na povlaštenu i ostale vrste karata.

Predlažemo da sa sobom odmah ponesete sve potrebne dokumente kojima ćete dokazati svoje pravo na povlaštenu kartu te ispunite zahtjev za izdavanjem. Nakon uplate, naši će vam djelatnici izdati kartu i time ste dovršili proces kupnje povlaštene ili druge vrste parkirališne karte za naplatni parking u Metkoviću.

Tijekom današnjeg dana naši će djelatnici početi postavljanje uređaja za naplatu parkinga te će podijeliti dvije tisuće letaka s najvažnijim informacijama vezanim uz gradski parking kako bi se građanima što više približile sve mogućnosti i prava korištenja naplatnog parkinga.

Lijep pozdrav,Metković razvoj d.o.o