PHP web developer Metković
Metković Razvoj d.o.o. zbog povećanja obujma posla traži iskusnog PHP web developera na puno radno vrijeme u svom IT odjelu u Metkoviću, uz ugovor za stalno.

Svrha radnog mjesta je razvoj i održavanje web i mobilnih aplikacija za poslovne i privatne korisnike s fokusom na usluge za jedinice lokalne samouprave i druge vezane subjekte (gradovi, općine, komunalna poduzeća, županije, turističke zajednice i sl.).

Tražimo osobu koja ima barem dvije godine iskustva u razvoju web aplikacija i portala, sa snažnim razumijevanjem PHP-a i javascripta. Uz to, dobro je poznavati HTML5 i CSS3 te neke od popularnih CMS-ova kao što su WordPress ili Drupal. Sve druge vještine, poput poznavanja front-end developmenta ili rada u Photoshopu i Illustratoru je dodatan plus, ali ne i uvjet.

Vrsta zaposlenja: stalni radni odnos

Rok prijava: 19. rujna 2014.

Ključne riječi: posao, php, metković

Zainteresirani se mogu prijaviti popunjavanjem donjeg online obrasca. Svi kandidati koji ispunjavaju uvjete biti će pozvati na razgovor u Metković Razvoj, a prije toga kontaktirani telefonski ili e-mailom. Sve dodatne informacije mogu se dobiti e-mailom na adresi it(at)metkovicrazvoj.hr ili pozivom na broj 020/681-866.