Veletržnica

Marijo Lozić
VODITELJ VELETRŽNICE
Ivica Kljusurić
Inkasator
Niki Obradović
Inkasator
voće na tržnici Metković

O veletržnici

Veletržnica u gradu Metkoviću predstavlja jedno od najvažnijih mjesta za kupnju svježeg voća i povrća. Smještena u srcu Neretvanske doline, veletržnica je mjesto okupljanja brojnih poljoprivrednih proizvođača i trgovaca, a privlači i veliki broj kupaca.
Neretvanska dolina poznata je po svom izvrsnom uzgoju mandarina, koje se mogu naći u obilju na veletržnici u Metkoviću. Osim mandarina, na veletržnici se može pronaći širok asortiman drugog voća i povrća.

Prodavači na veletržnici nastoje ponuditi samo
najsvježije i najkvalitetnije proizvode, a kupci se mogu uvjeriti u njihovu kvalitetu kupujući izravno od proizvođača. Osim toga, cijene na veletržnici su konkurentne i pristupačne, što je još jedan razlog zašto mnogi dolaze kupovati na ovo mjesto.

Veletržnica u Metkoviću ima dugu tradiciju i povijest, te je postala nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje zdrave hrane. Brojni poljoprivredni proizvođači iz okolnih sela dolaze na veletržnicu kako bi svoje proizvode prodali na ovom mjestu, a kupci imaju priliku kušati najsvježije i najukusnije plodove iz Neretvanske doline.

Radno vrijeme veletržnice

Vremenski periodPočetakZavršetak
02.01.-01.05.05:0019:00
02.05.-30.09.04:0020:00
01.10.-31.1205:0019:00
Scroll to Top